Jelena Bačić Alimpić navikla na razne izazove u životu. Kao mlada je u Kanadi radila kao bebi siterka, vratila se u Srbiju i čak se upustila i u šverc tokom perioda teške inflacije. Dugo je radila kao voditeljka, pa napustila taj posao radi pisanja. Ipak, i posle toliko turbulencija, odlazak dece joj je veoma teško pao. "Dunjin odlazak potpuno me je razorio, iako sam je podsticala i podržavala u svim željama i htenjima."

U devojci nežnog lika mnogi prepoznaju upravo Jelenine crte lica. Dunja je otišla u Holandiju na studije, a majka je - kao i mnogi drugi roditelji u Srbiji - i srećna i tužna u isti mah.

"Ona je moje ogledalo", govorila je svojevremeno. "Kad je bila sasvim mala, bila je naprosto nemoguća. Hiperaktivna, nije prespavala čitavu noć skoro do svoje treće godine, a ni danas nije spavalica.

Njen pubertet je bio turbulentniji, jer je ona vrlo emotivna, empatična i osetljiva. Ponekad ume da povisi ton što me posebno iritira, ali zna da proceni granicu do koje može da ide", pričala je spisateljica koja je danas neizmerno ponosna.

Dunja je danas dobila diplomu na prestižnom Univerzitetu primenjenjih nauka u Holandiji, a radosne vesti podelila je upravo majka.


"Čestitam ti ljubavi mog života! Hvala ti što si moje srce i dušu ispunila ponosom i radošću. Hvala Bogu!“, napisala je ushićena Jelena kojoj nema sumnje da je ovo jedan od najlepših dana u životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

REALNA PRIČA - JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ - 31.12.2022 Kurir TV