Za Pirsa Brosnana kažu da je idealan muškarac, i to ne zbog njegovog izgleda i džentlmenskih manira već zbog mnogo važnijih životnih stvari. Suprugu Kili Šej Šmit upoznao je davne 1994. godine u jednom kafiću u Meksiku. Ona je tada izgledala besprekorno, u rangu holivudskih lepotica. Sedam godina kasnije razmenili su bračne zavete, a dobili su i dva sina - Dilana i Parisa.

Kili se u međuvremenu zbog problema sa štitnom žlezdom i horomonskih poremećaja drastično promenila. Značajno se ugojila, a to je u holivudskom svetu, gde su svi besprekorno mršavi "smrtni greh". Gde god da se zajedno pojave svi komentarišu kako Kili izgleda, a slavni glumac se na to ni najmanje ne obazire. On je presrećan što je pronašao svoju životnu ljubav. 

"Ona je jedna u milion. Srećan sam što sam je našao. Kad god je pogledam klecaju mi kolena", rekao je jednom čuveni Irac,  koji svaki trenutak koristi da pokaže koliko mu je supruga važna.

 "Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka moje dece. Ponosan sam na nju i uvek nastojim da budem dostojan njene ljubavi", odgovorio je Brosnan jednom prilikom na zlobne komentare.

 Inače, prva Brosnanova supruga Kasandra Haris preminula je 1991. od karcinoma, što je on veoma teško podneo, a u više navrata ispričao je kako ga je baš Kili spasila od depresije i pomogla da stane na noge nakon tragedije.

Kili mu je pomogla i 2013. kada je u 42. godini umrla njegova usvoje ćerka Šarlota od raka jajnika.

Pogledajte još fotografija Pirsa Brosnana i njegove supruge u galeriji ispod:

Profimedia Pirs Brosnan sa suprugom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"VUJADINOV I MOJ BRAK NIJE SAVRŠEN" Mirka Vasiljević o nesporazumima sa suprugom: Kad čovek nešto STVARNO ŽELI on pronađe način kurir televizija