Gde god da ste ove godine odlučili da se uputite na odmor, bez putne apoteke ne bi trebalo da krećete. U nju od sada možete da dodate i Effigerm Wound Wash, rastvor koji čisti i vlaži rane, sprečava infekcije i pomaže u zarastanju rana, a ne sadrži alkohol, zbog čega je idealno rešenje kako za decu, tako i za odrasle.

PROIZVOD KOJI SVAKA MAJKA TREBA DA IMA U TAŠNI: Rešava neprijatnu situaciju za samo nekoliko sekundi

Neprijatnosti poput ogrebotina i posekotina, nažalost, mogu da nas snađu u gotovo bilo kom trenutku i na bilo kom mestu, ali za njih postoji jednostavno rešenje. Proizvod koji svaka majka treba da ima uz sebe je Effigerm rastvor za ispiranje, čišćenje i vlaženje rana, koji na efikasan način, bez suza i bola, sprečava infekcije i pomaže u zarastanju rana. Budući da je pakovanje praktično i da ne zauzima mnogo prostora, lako ćete ga spakovati u tašnu pre nego što izađete iz kuće. Bilo da je potreban vama, vašoj deci ili unucima, uvek će vam biti pri ruci.

Effigerm-Mediji-3.jpg
Promo 

MNOGI BAŠ TU PRAVE GREŠKU: Jedini ispravan način da sanirate ranu - ovaj korak ne smete da preskočite

Opekotine, posekotine i druge vrste rana su, nažalost, česta pojava u svakodnevnom životu kako dece, tako i odraslih. Kako ne bi došlo do komplikacija i infekcija, veoma je važno pravilno tretirati ranu i najpre je dobro očistiti. Ovaj korak mnogi izbegavaju u strahu od neprijatnog osećaja i u tome prave veliku grešku. Međutim, postoji rešenje - Effigerm Wound Wash rastvor za ispiranje, čišćenje i vlaženje rana koji sprečava infekcije i pomaže u zarastanju rana, a ne sadrži najčešći uzročnik suza - alkohol. Ovaj rastvor zasnovan je na hipohlorastoj kiselini, koja ubija mikroorganizme (bakterije, viruse i gljivice), a inače se nalazi u belim krvnim zrncima*

Zato što dolazi u obliku spreja, jednostavno se nanosi, a može se koristiti od najranijih dana, na primer za čišćenje pupka kod beba.

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom!

*Selkon, J. B., Babb, J. R., & Morris, R. (1999). Evaluation of the antimicrobial activity of a new super-oxidized water, Sterilox, for the disinfection of endoscopes. The Journal of hospital infection, 41(1), 59–70. https://doi.org/10.1016/s0195-6701(99)90038-5