Pevačica Slavica Ćukteraš prijavila je prošle nedelje novosadskoj policiji svog bivšeg muža, nekadašnjeg golmana Vladimira Avramova, zbog pretnji koje joj je uputio. Slavica i Avramov bili su u braku pet godina i imaju ćerku Viktoriju, koju su dobili 2016. godine.

Pevačicine komšije sada su ispričale kako se slažu s njom i da li ju je fudbaler posećivao.

"Nismo znali da ima probleme. Slavica je jako kulturna žena i posvećena majka. Naravno da se svakome javlja, ali ti razgovori s njom su uvek prolazni, nije se poveravala tek tako bilo kome. Nije izgledalo kao da se bilo šta dešava, ona je jaka žena, verujemo da je sve držala u sebi. Prilično je zatvorena kada je njena privatnost u pitanju", rekla je jedna komšinica za "Blic".

Slavica Ćukteraš
Instagram / cukterasslavica 

"Verujte mi da ovde nema ko da kaže ružnu reč o njoj. Oduvek je bila jako voljena, ma još od takmičenja u 'Zvezdama Granda' je ostavila pozitivan utisak na ceo naš narod. Nismo ga viđali često, samo mi je oduvek delovalo kao da ne ide uz nju, to je sve.Žao nam je što prolazi kroz ovaj težak period i dobro je da se obratila organima reda", rekla je komšinica.

Starija gospođa je žurila, ali je u prolazu ukratko rekla svoje viđenje situacije.

"Čitali smo ranije da joj je branio da peva, ne znamo da li je to istina, all sve ovo govori da jeste. Nadam se da će pronaći svoj zaslužení mir, naročito zbog ćerke. Nije mi delovalo da je nešto mučí jer je uvek nasmejana. Imala je, to znam, zdravstvenih problema. Što zbog glasnih žica, što zbog oka", tvrdi gospođa za pomenuti medij.

Još fotografija Slavice Ćukteraš pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / cukterasslavica Slavica Ćukteraš

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Slavica Ćukteraš se snimala sa bivšim mužem Instagram