Nikolina Pišek iz braka sa Vidojem Ristovićem ima osmogodišnju ćerku Unu Sofiju, a prvi put je postala mama kada je imala 21 godinu.

Hrvatska voditeljka je bila u emotivnoj vezi sa uglednim novinarom Markom Cigojem, nekad jednim od prvih pera zagrebačkog Globusa.

Sa njim je dobila ćerku Hanu Leonardu, koja danas ima 26 godina. Završila je medicinu u Edinburghu, a Nikolina je sada nju posebno ponosna. 

 "Još malo reminiscencija na dan koji ću pamtiti kao onaj kada sam bila najponosnija. U jednom trenutku su mi i suze izdajnički krenule niz lice, priznajem. U trenutku kada sam začula ime svoje nekada male devojčice i tekst 'sada vas prvi put oslovljavamo titulom 'doktor', i vaše je pravo od ovoga trenutka prepisujete lekove i terapije'

Trenutak kada se čitala Hipokratova zakletva.

Trenutak kada je krunisana za plodove šestogodisnje predanosti i odricanja.
I sve što mogu da kažem, ne usuđujem se da se osećam ni malo zaslužno, već sam u čudu, znajući koliko sam bila klinka i nesvesna svega kada sam je prvi puta držala u rukama - da je došla do ovog trenutka.
Da smo uspele uprkos mojoj nezrelosti i svemu što nas je pokušalo unazaditi i skrenuti s pravog puta. She did it. Again", napisala je Nikolina.

Ćerka Nikoline Pišek dobila doktorsku diplomu
Instagram/Nikolina Pisek 

Nikolina je jednom prilikom objasnila kako je ćerkama dala imena.

"Moja starija ćerka Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom ćerkom sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah posle prvog deteta htela da dam to ime drugoj ćerki, ako je budem imala", otkrila je svojevremeno Nikolina koja se sa Markom borila  za staraljetsvo nad ćerkom

 "Pre dosta godina prošla sam kroz bitku za starateljstvo nad malim detetom gde mi se pokušavala osporiti kompetencija, naslušala sam se nestvarnih optužbi na svoj račun i bila proveravana od strane raznih stručnih službi. Srećom, pa je glas razuma prevladao. I mislim da sam donekle opravdala odluku da sama odlučujem o svom detetu", rekla je Nikolina jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Udovica Nikolina Pišek žali i pali u mini bikiniju instagram/nikolina_pisek