Glumac Ben Aflek vratio se svojoj staroj ljubavi Dženifer Lopez, sa kojom sada uživa u braku, dok je prethodno 10 godina proveo u zajednici sa njenom imenjakinjom Dženifer Garner. Ben i Dženifer Garner u braku su dobili troje dece - ćerke Vajolet i Serafinu i sina Samuela, a najstarija Vajolet ove godine proslaviće 18. rođendan.

Da svi funkcionišu kao zdrava i srećna porodica dokaz su fotografije koje su nastale prilikom proslave Dana nezavisnosti Amerike, 4 jula. Vajolet je praznik provela sa ocem i njegovom sadašnjom suprugom Džej Lo, sa kojom je, kako je odranije poznato, u odličnim odnosima.

Ćerka Dženifer Garner i Bena Afleka privukla je ogromnu pažnju budući da na društvenim mrežama ne prestaje da se komentariše neverovatna sličnost između nje i njene majke.

Mnogi kažu da izgledaju kao sestre bliznakinje, a ne kao majka i ćerka, dok su pojedini komentarisali da su dva puta morali da pogledaju fotografije, jer su isprva bili sigurni da je na njima Dženifer Garner, a ne Vajolet.

"Mogli ste da mi kažete da je ovo Dženifer i ja bih vam poverovala", "Dženifer Garner je rodila samu sebe", "Ćerka Dženifer Garner više liči na Dženifer Garner od Dženifer Garner", bili su samo neki od komentara koji su preplavili internet.

Glumica je jednom prilikom ispričala da njeni naslednici ne gledaju filmove u kojima ona igra, te da su više zainteresovani za Benove uloge.

Vajolet Aflek, ćerka Dženifer Garner i Bena Afleka
Profimedia 

"Moja deca ne vole da me gledaju na ekranu. Vole da mi daju podršku, ali mislim da je malo čudno gledati kako tvoja mama ljubi nekog ili plače. Ne smeta im da gledaju svog tatu. Ne žele da me vide tužnu i ne žele da me vide u romansi. Ne vole da me vide kako glumim tuđu mamu, iskreno", rekla je Dženifer Garner svojevremeno.

Još fotografija Vajolet Aflek pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Vajolet Aflek, ćerka Dženifer Garner i Bena Afleka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru Kurir televizija