Pevačica Jelena Tomašević nedavno se suočila sa strašnim gubitkom posle kog njen život nikada više neće biti isti. Ostala je bez oca, a nekoliko dana nakon njegove smrti od njega se oprostila i na Instagramu.

"Dobri i lepi moj tata. Već nekoliko dana ne mogu da poverujem da je ovo realnost... Da si otišao... Znam da si sa anđelima, jer takvi dobri ljudi kao što si ti zasluže to kroz ovozemaljski život svojom plemenitošću i čestitošću", napisala je Jelena. "Hvala ti što si uvek verovao u mene i hvala ti na ljubavi i podršci kroz ceo život. Lepši poklon nisam mogla da dobijem", napisala je Jelena.

Pevačica je zbog očeve smrti odložila sve poslovne obaveze.

"Zbog porodice sam poslednjih dana sve odložila, i album, i sve novo što sam pripremala. Želja mi je da to završim i predstavim nove pesme i organizujem novu turneju", rekla je za "Blic" Jelena kada se prisetila kako ju je prošle godine, kada je pevala sa italijanskim tenorom Andreom Bočelijem iz publike bodrio otac.

"Moj tata je prošle godine bio u publici, presrećna sam što sam uspela da ga učinim tada najponosnijim ocem na svetu. Nažalost, život se dešava svakog dana, uz porodicu i molitvu je sve lakše, ne postoji osoba koja je spremna na odlazak roditelja", rekla je Jelena.

Jelenin otac Dragan je početkom ove godine obeležio 60. rođendan, a čitava porodica se okupila na slavlju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna