Vest da je muzičar Momčilo Bajagič Bajaga završio na klinici za odvikavanje od alkoholizma zabrinula je javnost, a pevač se sada tim povodom oglasio. On je istakao da se oseća odlično i demantovao navode da je završio na pomenutoj klinici.


"Ja sam odlično, ne znam šta ste mogli da dobijete, super se osećam, nikad bolje!",  rekao je Momčilo i dodao:

"Nije tačno to za lečenje. Nemam problema, osećam se dobro, hvala vama na brizi", iskren je bio Bajaga, prenosi portal "Republika".

Podsetimo, Bajaga je nedavno potvrdio da se rastao od supruge Emilije, kao i da se krah braka dogodio pre više od godinu i po dana. Sada je objasnio zbog čega o tome nije želeo da priča za medije.

"Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju o njegovom privatnom životu, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar. Mora da postoji neki trenutak koji nije svima poznat", rekao je Bajaga za "InMagazin"

On je dodao da smatra da publiku treba da zanima samo njegova muzika, a ne ono što se odvija u njegova četiri zida.

"Prezirem rijaliti i to preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam juče jeo je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika", objasnio je muzičar, koji se potom osvrnuo na svoju unuku.

Bajaga je, naime, postao deda u decembru 2022. godine, kada je njegov sin Marko dobio ćerku Saru.

"Ima 10 meseci i to je stvarno veliko zadovoljstvo, kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, da prohoda, da mogu da idem s njom u Zoološki vrt, u šetnju", kaže ponosni deda za pomenuti medij.

Pored sina Marka, Bajaga je u braku sa Emilijom dobio i ćerku Anđelu.

Još fotografija Bajage sa bivšom suprugom pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Damir Dervišagić, Kurir / Marina Lopičić Razvod braka posle decenija ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

Bajaga pred nastup na Bir Festu Kurir