Aleksandar Sofronijević već neko vreme uživa u ljubavi sa devojkom koju krije od očiju javnosti, a sada je ipak neočekivano objavio jedan romantični trenutak.

Iako se o njegovoj izabranici zna samo da je doktorka, i da su nešto više od sedam meseci u vezi Sofra je napokon objavio zajedničke fotografije.

Podsetimo, Sofra se trudi na sve načine da sačuva svoju privatnost od očiju javnosti, a emotivne snimke objavljuje izuzetno retko i to nikada ne otkrivajući sve do detalja.

Aca Sofronijević pokazao devojku
Instagram / sofronacc 

O ljubavi je Sofra nedavno govorio za Grand.

"Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni ali otom potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo", rekao je ranije Sofronijević za pomenuti mediji.

Harmonikaš je istakao da još nije spreman da stane na ludi kamen, ali devojkama koje mu prilaze jasno stavlja do znanja da je zauzet.

"Neću još da se ženim. Imam devojku, ali zašto bih pričao o tome… To je moja stvar. Prilaze mi i dalje, ali ja lepo kažem: Da, zauzet sam", ističe muzičar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT Kurir televizija