Za umetnike vlada uverenje da su često sujetni, a jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Miloš Biković iskreno je otkrio kako se nosi sa komentarima i šalama na svoj račun.

"U svakoj šali ima i laži i istine, šala je istina koja nije prijatna, ali čovek ima dovoljno duhovne snage da se uzdigne i prihvati tu istinu. Kada je izrečena na takav način, obložena je jednom opnom ljubavi, baš da bi se prihvatila", rekao je glumac za "Blic". 

Biković je zadovoljan godinom na izmaku, i na profesionalnom i na privatnom planu, a u 2023. čekaju ga novi izazovi kojima se raduje, budući da spada u red onih koji vole nove početke.

"Ako nema novih početaka, čovek je umro. Važni su, i svaka predstava koja se igra godinama mora da se igra kao da je prvi put", iskren je bio Miloš, koji će u narednoj godini u Beogradskom dramskom pozorištu igrati predstavu "Laž" zajedno sa Miodragom Radonjićem i Jelisavetom Orašanin, koji su mu i privatno dobri prijatelji.

"Rad sa prijateljima nije otežavajuća okolnost jer su to kolege koje dugo poznajete, znate šta možete da očekujete od njih, a i lepo je kada vas iznenade. Sa druge strane, uživanje je raditi i sa novim ljudima. Uglavnom mi svi oni daju iskrene komentare", zaključio je za pomenuti medij.

Biković je, inače, od prošle godine u vezi sa crnogorskom pravnicom Ivanom Malić, a kako je sada otkrio novogodišnje praznike provešće van Srbije. Još fotografija glumca i njegove devojke pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ivanamalic_ Mladi par uživa u čarima zime.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna