Džulijan Sands, zvezda čija je slava počela filmom "Soba s pogledom", nestao je u januaru ove godine, a sada je jedno telo pronađeno upravo u području gde je glumackrenuo na planinarenje.

U potrazi koju su kalifornijske vlasti organizovale koristeći helikoptere i dronove, prvo je pronađen njegov automobil. Međutim, sve do sada nije bilo daljih tragova.

Prema saopštenju policije, grupa planinara je slučajno otkrila ljudske ostatke na planinskom vrhu San Antonio u masivu San Gabrijel. U toku je proces identifikacije, koji će potrajati oko nedelju dana, ali se sumnja da je reč upravo o Džulijanu Sandsu i da je stradao  nesrećnim slučajem na planini.

dzulijan sands 0636523889-min.jpg
Profimedia 

On je bio iskusan planinar, a govorio je da je najsrećniji kad se "u divno hladno jutro nađe blizu nekog planinskog vrha". Međutim, Kaliforniju je u decembru i januaru zadesila serija jakih oluja, pa je i planina San Antonio bila pod obilnim snegom. Upravo u delu u kojem je Sands pošao sam na planinarenje, zabeleženo je osam smrtnih slučajeva u poslednjih pet godina.

Džulijanov brat Nik je izjavio da se pomirio sa sudbinom, pre bilo kakvog zvaničnog saopštenja policije. "U svom srcu, ja znam da njega više nema", kazao je Nik.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna