Pevačica Nataša Bekvalac poznata je po svom šarmu i harizmi, a komičnim situacijama iz privatnog života često ume da nasmeje javnost. Pop zvezda sada je otkrila da je prošle godine doživela peh kada je poslala poruku pogrešnoj osobi.

"To je bilo pre godinu dana. Sadržaj poruke nije bio toliko strašan, koliko može tumačenje biti. Naime, dečko koji radi u jednoj privatnoj bolnici je moj prijatelj, radili smo Novu godinu, radila sam pet večeri zaredom, trebalo je da mi da infuziju u jednom hotelu. Trebalo je samo da dam broj sobe, napisala sam: 'Hotel taj i taj, čekam te u sobi toj i toj', ali sam napisala pogrešnom Stefanu. Dobila sam odgovor sa tri znaka pitanja: 'Da li ima nešto što bi trebalo da znam???'", ispričala je Nataša, prenosi "Republika".

Nataša je poznata po tome da često ume da se šali na svoj račun, pa je tako prilikom prošlogodišnje turneje u Americi otišla u kapelu za venčanja u Las Vegasu odakle je na društvene mreže postavila duhovitu objavu.

Nataša Bekvalac zaprošena
ATA Images/ M.M 

"Sva se tresem, da li ću izdržati... vežite me", napisala je tada pevačica, kroz šalu aludirajući na to što se udavala tri puta do sada.

Bekvalčeva je, podsetimo, najpre bila u braku sa Danilom Ikodinovićem, sa kojim ima ćerku Hanu, potom sa Ljubom Jovanovićem, a zatim sa Lukom Lazukićem sa kojim je dobila naslednicu Katju.

"Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima, pogotovo zato što nemam preterano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam. Sa Hanom ne pričam o svojim bivšim brakovima jer je ona bila tu. Proživela je sa mnom sve to. Nas dve smo nerazdvojiva celina. Sve što smo prošle bilo je teško, ali smo išle na psihoterapiju. Nekada loš brak koji traje godinama ostavi veće posledice nego razvod koji je bio bez povišenog tona, ili se taj povišen ton nije čuo pred decom. Čula sam ga ja, ja sam to doživela. Mislim da sam učinila najbolju stvar kad sam se razvela. Uradila sam to zbog dece. Ja sam ekstremna kada je vaspitanje dece u pitanju. Malo sam u poslednje vreme popustila zato što je ekstremna razlika između onog što se poštuje u našoj porodici i kako ih ja odgajam, pa moram da nađem kompromis i balans, jer ne mogu da ih izopštim potpuno od okoline. Mislim da Hana radi sve što je u granicama normale ili ja, kao svaki roditelj, ne znam baš sve što ona radi. Klinci danas imaju toliko lažnih profila, imamo i mi, a zamislite koliko imaju oni", rekla je pevačica nedavno za "Republiku".

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna