Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka - sa prvim suprugom Danilom Ikodinovićem dobila je stariju ćerku Hanu, zatim je bila udata za Ljubu Jovanovića, a u trećem braku, sa Lukom Lazukićem, dobila je mlađu naslednicu Katju. Ćerke su njen najveći ponos i sreća, a sada je, kako kaže, sigurna da se više neće udavati.

"Odmah da ti srušim sneška, ono što mogu da garantujem, ja se neću udavati više. Hana i Katja su ispunile moje srce u potpunosti, tako da sam sasvim srećna", rekla je pevačica u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji.

natasa bekvalac stan 7-min.jpg
Instagram / bekvalceva 

I pored toga što ne planira ponovo da odlazi pred oltar, Nataša zna kakav muškarac bi mogao da privuče njenu pažnju.

"Reagovala sam na hemiju kao mlađa. Sada bih reagovala na energiju i konekciju koja se odmah vidi, ima li je ili ne. Moj životni put ne može svako da razume i isprati, jedino da se dogodi neki muškarac koji ima talenta za tako nešto. Muškarac može biti mlađi ili stariji, bitno je to neko životno iskustvo. Ne neko mlađi da mu budem mama, već malo mlađi od mene. Nisam neko ko se šokira ekstremnim razlikama u godinama, većina ima pokriće za to. Primer je Verica Rakočević koja je jako srećna, prosto ne bi izgledala tako da nije", smatra atraktivna pevačica. 

Nataša je istakla i da svoju sreću nikada nije skrivala i da je bila ponosna na svoje izbore. 

"Uvek sam imala potrebu da svog muškarca prikažem, nisam nikada slala neku lažnu sliku. Bila sam neko ko je ponosan sa svojim muškarcima, želela sam da me uhvate za ruku i da zajedno odemo na neki javni događaj. U tom datom trenutku ja sam bila jako srećna i nikada to nisam krila. Tada sam zaista bila jako srećna i ponosna. Moja deca su rođena u tom trenutku iz najveće ljubavi. Imam neku ludu teoriju da su ti deca takva kakva ti je ljubav bila u tom momentu kada su nastala, a moja su lepa i srećna", sa osmehom je rekla Bekvalčeva.

Nataša Bekvalac o bivšim partnerima
Instagram / bekvalceva 

Ona je govorila i o tome da li je zbog ljubavi pravila neke ekstremne scene.

"Imala sam razne situacije, ali ne iz ljubavi i ljubomore, već iz nemoći. Sada znam da je bilo iz nemoći. To se dešava kada preko puta sebe imate osobu, da vaši rezoni, stavovi, prioriteti, šta god, da više toliko nema konekciju. Tada ti jedino preostaje da sagneš glavu, tiho plačeš ili samo nešto razbiješ. Ta količina nemoći jedne energije koja je tupa i teška, jako je poražavajuće kada si imao velike snove i želje sa tom osobom", rekla je Nataša u pomenutoj emisiji. 

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna