Uroš Ćertić tvrdio je da se nikada neće oženiti, ali mišljenje je promenio zbog 13 godina mlađe fitnes instruktorke Dajane. 

"Pričao sam da se nikada neću oženiti, ali kada sam nju upoznao sve se promenilo. Dajana je uzela moje prezime presrećan sam što sam imao sreću da je upoznam", rekao je Uroš koji se na ovaj korak odvažio nakon samo dva meseca veze.

"Prvog maja smo Dajana i ja stupili u kontakt do šestog smo se već zaljubili. Našli smo se u Novom Sadu i tada smo i započeli vezu. Posle tri sata sam jok rekao da sam spreman da je oženim. Ona me je iznenadila jer mi je objasnila kako je znala čim me je upoznala da ću ja biti njen muž.Na mesečnicu, šestog juna sam je verio. Nisam hteo mnogo da čekam i danas smo se venčali.", rekao je za "Informer" Uroš koji nije želeo da pravi veliku svadbu.

Oženio se Uroš Ćertić
Instagram/Uki Certić 

"Uradili smo to u krugu porodice nisam pravio ništa veliko. Nervira me kada na svadbe dođu neki rođaci koje samo tada vidim i nikad više. Dođu da bi našli neku zamerku. Nama je lepo uživamo u našoj sreći", rekao je Uroš o kom se pisalo i kada se razvodila voditeljka Marija Veljković. Tada su se pojavile spekulacije da je on povod za krah njenog braka sa Milanom Milovanovićem koji je trajao deset godina.

Ona tada nije želela da daje komentare na ovu temu, ali nije krila koliko je šokirana, dok je Uroš dao izjavu za "Kurir".

"Zvala me je Marija jutros i rekao sam joj da želim da me novinari ostave na miru zbog njenog razvoda i rekao sve najbolje, zbogom", rekao je kratko Uroš.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna