Marija Mikić u julu prošle godine rodila je ćerku Đurđu, a samo mesec dana kasnije saznala je da je ponovo u drugom stanju. U maju ove godine na svet je stigla i druga beba, sin Milija, a pevačica se samo nekoliko nedelja nakon porođaja vratila pred publiku i počela da nastupa. Pored toga, uveliko sprema i svadbu sa izabranikom Jovanom, koju su već dva puta otkazivali.

Kako je sada ispričala, venčanje će biti ovog leta, ceremoniji će prisustvovati i određene kolege sa estrade, a otkrila je i ko će tada čuvati Đurđu i Miliju.

"Najbitnije mi je da mi bude udobno u venčanici i da se lepo provedem pre svega. Na dan venčanja će babica iz Višegradske čuvati našu decu. Zvala sam na svadbu i neke koleginice sa estrade. Imam jako drage koleginice koje sam pozvala, ne znam ko će moći da dođe jer je svadba usred leta, za vreme nastupa i letnje sezone", rekla je Marija gostujući na "Informer" televiziji.

Iako deca mnogih njenih kolega pohađaju privatne ustanove, ona kaže da naslednike planira da upiše u državni vrtić, a kasnije i u državnu školu.

"Planiram da deca idu u državni vrtić, kao i državnu osnovnu školu. Oni se tu socijaliziju. Ja želim da moja deca budu dobri ljudi pre svega, da znaju da se lepo ponašaju, dele, da ne budu sebični", iskrena je bila Marija.

Inače, pre nego što je zatrudnela sa ćerkom Đurđom Marija je imala tri spontana pobačaja, a o svojoj teškoj borbi za potomstvo javno je govorila kako bi dala podršku i drugim ženama i parovima koji prolaze kroz isto.

"Imala sam tri spontana pobačaja pre ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte, jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tog nesrećnog događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se, a jedva čekam da dođem kući da plačem. Nije mi prijatno, ali želim da podelim sa svima to, da druge devojke znaju šta sve može biti po sredi. Inače imam i insulinsku rezistenciju, a onda sam oko Nove godine dobila i koronu. Onda je bilo sumnji za Daunov sindrom za ovu bebu, to je bio takav udarac da nisam znala kako da se nosim sa tim. Plakala sam dan i noć dok nisu stigli rezultati, nisam bila živa", ispričala je svojevremeno Marija u emisiji "Realna priča", dok je bila trudna sa Đurđom.

Još fotografija Marije Mikić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / wwwmarijamikiccom, ATA / Antonio Ahel Spremna za drugu bebu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna