Ivana Korab se 5. juna ove godine porodila i na svet donela još jednog dečaka. Porođaj se desio pre termina, carskim rezom, ali je sve prošlo u najboljem redu i poznata lepotica je odmah svoju sreću podelila sa svima. Međutim, tada nije otkrila koje ime su ona i njen suprug odabrali za mlađeg sina, već je to uradila tek sada, 17 dana kasnije.

Dečak se, naime, zove Noa, a ovo ime potiče iz hebrejskog jezika. Poslednjih godina ime Noa je podjednako zastupljeno i kod dečaka i kod devojčica u celom svetu, a smatra se da je njegovo značenje višestruko i da označava spasitelja, osobu koja će utešiti druge, kao i smirenu i stabilnu osobu koja svima oko sebe donosi pozitivne promene i preokrete.

Oba Ivanina sina začeta su vantelesnom oplodnjom, a pre nego što je početkom 2021. rođen stariji Mateo, manekenka je imala dva pokušaja vantelesne oplodnje - prvi nije uspeo, a nakon drugog je izgubila bebu.

S obzirom na to da je Ivanin partner pre dve decenije imao opaku bolest, ona je jednom prilikom objasnila da je vantelesna oplodnja bila jedini način da dobiju dete.

"Mislim da većina vas zna da sam morala da radim vantelesnu oplodnju, jer je moj suprug imao Hodžkinovu bolest pre više od 20 godina. Kao što smo Matea dobili, isto tako smo i sada sa novim bebironom. Zbog njegove preležane bolesti, toga što imamo preko 35 godina, prosto sam smatrala da je pod obavezno da uradim prenatalni test koji može da pokaže veliki spektar ozbiljnih i fatalnih anomalija", napisala je Ivana tada na Instagramu i dodala da je test pokazao da je sa dečakom sve u redu.

Još fotografija Ivane Korab pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanakorab Ivana Korab

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna