Glumica Mirka Vasiljević, za razliku od većine njenih koleginica, nema profile na društvenim mrežama, te trenuci iz njenog privatnog života ostaju misterija za javnost, pa tako mnogi nisu znali da je veliki obožavalac diskretnog, ali vrednog i skupocenog nakita.

Mirka izuzetno vodi računa o svom izgledu kada je reč o javnim pojavljivanjima, a posebnu pažnju privukla je kada je nedavno gostovala u emisiji "Magazin IN". Za ovu priliku glumica je odabrala jednostavnu crnu haljinu i crne čizme, a stajling je upotpunila komadima nakita poznatih brendova.

Oštrom oku poznavalaca ovih aksesoara nije promaklo da je Mirka na ruci nosila sat marke "Roleks" u vrednosti od 16.000 evra, piše "Kurir", kao i četiri narukvice, ogrlicu i prsten jedne poznate marke nakita.

Mirka Vasiljević
Youtube / Printscreen / RTV Pink Official 

Kako se navodi, jedna od Mirkinih narukvica košta 5.150 evra, druga 8.000 evra, treća 8.650 evra, dok je cena četvrtog modela čak 12.100 evra. Za ogrlicu je glumica iskeširala 15.600 evra, dok je prsten, u odnosu na ostale komade, najjeftiniji i košta "svega" 2.880 evra. Kada se sve sabere, lepa glumica je na sebi imala nakit u vrednosti od 68.380 evra.

Mirka Vasiljević, podsetimo, sa suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, i njihovo četvoro dece već godinama živi u inostranstvu, gde su promenili više adresa.

"Kod nas se sve stalno menja, na svakih šest meseci. Nikada ne znamo da li će Vujadin promeniti klub, trenutno je on u tražnji za novim klubom, pa ćemo videti gde ćemo se onda seliti. Trenutno smo u Beogradu. Čovek kad hoće, on može. Kad neće, on nađe izgovor. Gluma je deo mog krvotoka, ne samo moj poslovni poziv. Kada je glumački poziv tu, ja sam uvek za. Uspem da se organizujem, moja porodica mi dosta pomaže. Kada smo u inostranstvu, ja sam tamo domaćica i moja osnovna uloga je da kuću držim pod kontrolom i da sve ja radim, a da njemu u fokusu bude fudbal. Kada smo u Beogradu, to je malo drugačije. Tada smo malo raštrkani, on ima svoje muške aktivnosti, viđa se sa drugarima. Nekada zajedno izađemo, a nekad on ode na svoju stranu. U inostranstvu mnogo više vremena možemo da provedemo zajedno", rekla je ranije za "Kurir" glumica.

Još fotografija Mirke i Vujadina pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna