Članovi porodice Šaulić jedni drugima uvek su najveća podrška, i u lepim i u teškim trenucima. Mihajlo Šaulić, sin pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, svojim najbližima juče je priredio dva velika i prelepa povoda za radost i veselje.

Mihajlo je u septembru prošle godine sklopio građanski brak sa izabranicom Marinom, sa kojom je u januaru ove godine dobio ćerku Manju, a pet meseci nakon rođenja naslednice oni su odlučili da devojčicu krste, ali i da se venčaju u crkvi. Ceremonije krštenja malene Manje, kao i sklapanja crkvenog braka Mihajla i Marine, obavljene su juče u Hramu Svetog Save u Beogradu, a ovaj dan bio je posebno emotivan za sve članove porodice i prijatelje.

Mihajlo i Marina Šaulić
Instagram / brkic_14 

Šaulići su zatim sa svojim najbližima otišli u jedan beogradski restoran, gde su slavili uz hranu, piće i muziku, a mikrofona se latila i Manjina ponosna tetka, pevačica Ilda Šaulić.

Marina Šaulić, Mihajlova supruga, za ovu priliku izabrala je haljinu koja je privukla mnogo pažnje, budući da je imala autentičan detalj - izvezena tri slova M, što je početno slovo sva tri njihova imena - Manja, Marina i Mihajlo.

Mihajlo i Marina Šaulić
Instagram / ildasaulic 

Mihajlo Šaulić ne krije koliko je srećan pored Marine, kao i da je od prvog trenutka znao da je ona njegova srodna duša.

"Kažu da je čoveku potrebna bolja i lepša polovina da bi dostigao svoje ciljeve i snove. Ja sam imao tu sreću da te upoznam i ubrzanim koracima koračamo ka tim visinama zajedno, još malo u najlepšem životnom društvu koje čovek može da poželi!", poručio je on jednom prilikom, neposredno pred Marinin porođaj.

Neke od fotografija sa prošlogodišnjeg građanskog venčanja Marine i Mihajla pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Nemanja Nikolić Gosti pristižu na venčanje Šabanovog sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna