Nikolina Pišek sama podiže ćerkicu, nakon smrti supruga Vidoja Ristovića. Sofija Una je rođena 2014. godine, a Nikolina kaže da je detetu potrebna i psihoterapija zbog razvoja situacije u porodici.

Podsetimo, kad je Ristović umro, bilo je više najava da će se voditi velika rasprava oko imovine, kako od strane njegovog oca, tako i prve žene. Dok se još čeka epilog, voditeljka se vratila svom poslu, a aktivna je i na društvenim mrežama.

Sada je podelila jedno teško iskustvo, zbog susreta sa muškarcem koji je nju naljutio, a malu Sofiju strašno uplašio.  

"Bio je jedan potpuno lep dan, moja ćerka se veselila odlasku na rođendan. Otišle smo da kupimo poklon i krenule ka autu. Kako to već biva, pas odlučuje da se olakša posred puta", piše Nikolina na Instagramu. Psujući samu sebe što, pretrpana stvarima ne mogu da nađem kesicu - uzimam jedan poveći papirnati račun i sakupljam govno.

Tražim kantu koje, naravno, nema u blizini, dolazim do auta i napominjem kćeri da uđe sa psom u auto i pričeka me dok ja ne pronađem otpad. Ona, naravno, odbija i ja tada, logično, nervozno, majčinski - podviknem na nju.

S daljine od dvadesetak metara začujem muški glas. "Gledam vas. Ne bih ja tako dizao glas na ovu malenu." Pritisak mi skače.

nikolina pisek.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

"Naravno da ne biste, to je zdravije za vas."  "Ne bih ja tako dizao glas na ovu malecku", iritantno docirajući ignorira me spodoba u crvenoj kariranoj košulji koja komplimentira povećem trbuhu u koji se smestila sva opšta pamet ovog sveta. "Malena" već počinje da plače.

"Bolje za vas gospodine, jer da podviknete, sa mnom bi imali posla. Ajde sad prošetajte i brinite svoje brige."
Ulazim u auto, zatvaram vrata, i u tom trenutku neopevani kreten slavodobitno otvara vrata mog auta i unosi mi svoj poveći nos u lice.  "Slušaj glupačo..! Da ne bi pozvao policiju da te privede…!"

Tu pucam. Ušao si mi u auto i pretiš?! Izlazim ljutita kao bik na koridi, spremna da mu zavalim šaku u retke zube.
I tu sam izgovorila nešto što sad ne bih napisala jer uključuje mentalni opis njemu najbližih i tvrdnju o njegovoj spolnoj nemoći i frustraciju oko toga. Standard. Dodala sam i glagol "tornjati se", i neke ne toliko damske psovke i udaljila se kipeći od besa.

nikolina pisek cerka-min.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

Moje dete je plakalo i govorilo mi "oprosti". Na čemu? Ona ne želi da me odvede policija… ja pitam zašto bi? Pa zato što si viknula na mene ispred drugih ljudi. Samo nemoj mama viknuti da nas vide drugi ljudi.

Moje malo nevino dete, već prepuno trauma od sotona koje smo nazivali "porodica", koje ide na psihoterapije da zbog jednog samozadovoljnog egomanijaka dobije nove frustracije?

Bojala se da ide na rodjendan, bojala se da me neće biti tu kad se završi. Otišla je i zvala me u suzama. Rekla je da ne može da prestane da razmišlja o onom čoveku i da se boji.

Moje dete. Da se boji. Debilčino", napisala je Nikolina, a brojni komentari se nižu ispod ove objave.  Šta vi kažete?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna