Ana Ivanović je spremna za prvi izlazak, skoro 40 dana posle porođaja. Bivša teniserka je donela na svet trećeg sina, ali i dalje nije objavila kako se beba zove.

Uz sinove Luku i Leona i podršku supruga Bastijana, naša lepotica se fantastično oporavila. U trudnoći se nije ni mnogo ugojila, mada bela haljina koju je odabrala za izlazak malo prikriva stomak.

Isečena je malo ispod grudi, a uski "cut-out" detalji su tipični za Anin doživljaj mode. Ona prihvata izvesne trendove, ali ih primenjuje samo u detalju.

Ana je uz ovu jednostavnu, a moćnu haljinu kombinovala fantastične zlatne sandale, sa kaiščićima koji se penju uz nožni zglob.

ana ivanovic.jpg
Instagram / anaivanovic 

Tašnica je, takođe, malo remek-delo - plava "lopta" je okružena zlatnim prstenom koji služi kao ručka. Ana je inače ljubiteljka malih tašni, pa tako ima čitavu kolekciju poznatog "Žakmis" ("Jacquemus") brenda. Njihov popularni model "čikita" je u njenom garderoberu zastupljen čak u više boja.

"Ponovo izlazim, prvi put nakon nekoliko nedelja", napisala je naša omiljena sportistkinja, a brojni pratioci su joj uputili čestitke na izgledu. "Srećno draga naša Anči, prelepo izgledaš. Srećna budi sa tvoja 3 sokola", napisala joj je jedna obožavateljka.

Pogledajte i druge Anine modne bisere, uključujući i one sa malom, slatkom "čikitom".

Instagram / Ana Ivanovic Modne kombinacije

Tekst: Lepa&Srećna