Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević, prisustvovali su sinoć žurki magazina "Story" iako, kako kažu, nisu ljubitelji crvenih tepiha.

"Večeras sam ovde isključivo zato što su moji prijatleji iz 'Story' magazina organizovali, ovde sam iz poštovanja prema njima. Inače ne volim crveni tepih, volim baštu i šumu. Mnogo sam ja stara za ovo", rekla je za "Kurir" kreatorka, koja je ove godine proslavila 75. rođendan, a onda se osvrnula na supruga Veljka.

Verica Rakočević je ovako izgledala nekada
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

"On ne dozvoljava samo da mu neko pomaže da se obuče, i ja sam ga poslušala. Ja sam jedna pokorna, srpska žena", rekla je Verica.

Ona je istakla da nema ni govora o razvodu od kompozitora, o čemu se u nekoliko navrata šuškalo u medijima.

"Svašta ljudi pričaju, verovatno im nije dobro, pa žele da i drugima bude loše", jasna je modna dizajnerka, koja već godinama sa mužem živi na Avali, gde su napravili svoju oazu mira.

Pojedini su navodili da Verica i Veljko navodno zbog dugova planiraju da prodaju kuću, a oni su ovom prilikom objasnili da ni ta priča nema veze sa istinom.

"Neka bude priča i dalje. Volim tu reč 'dugovi'. Ja u životu nemam ni materijalne, ni moralne dugove", zaključila je Verica za pomenuti medij.

Još fotografija Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna