Anja Mit u septembru 2022. godine udala se za svog izabranika, pilota Ognjena Vesića, a od tada ne skida osmeh s lica. Glumica ne krije koliko je srećnija i ispunjenija otkako je srela ljubav svog života i zavetovala mu se na večnu vernost, a zanimljivo je da je supruga upoznala u trenutku kad se najmanje tome nadala.

Anja je, naime, Ognjena prvi put videla tokom snimanja jedne emisije koju je vodila, ni ne sluteći tada da će joj posao doneti i ljubav.

"Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku, braku", rekla je Anja jednom prilikom za "Story".

O Ognjenu je javno progovorila tek uoči svadbe, dok pre toga nije želela da intimne detalje veze deli sa javnošću i tadašnjeg dečka, a sadašnjeg muža, dugo je krila. Mnogi su zbog toga bili iznenađeni kad su je videli u venčanici.

"Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo", rekla je glumica svojevremeno za magazin "Gloria".

Anja Mit je, inače, otvoreno govorila i o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila - insulinskom rezistencijom.

"Ja sam od simptoma imala samo to da nemam svoju ludačku energiju u smislu da mogu da radim 18 sati, da se malo brže umaram i da mi neke stvari smetaju, osećala sam da to nisam ja i onda sam se testirala i videla da imam, ali hvala Bogu bolje mi je. Nisam skroz izašla iz toga, ali dobro sam", rekla je Anja svojevremeno u emisiji "Grand news".

Još fotografija Anje Mit pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/anjamitofficial Anja Mit

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna