Kejt Midlton je popularna ne samo u Velikoj Britaniji već i širom sveta, a njen umiljati osmeh je njeno najjače oružje. Gdegod da krene, obično se smeška, a u susretima s mladima se čak i slatko kikoće.

Ume da ćaska sa svima - krunisanim glavama, ali i običnim ljudima, a svi koji je dočekaju u posetu kažu da je veoma prijatna.

Ljupkost i ljubaznost se odražavaju i na svim njenim fotografijama, a sigurno je među najčešće slikanim ljudima u Velikoj Britaniji. Na tom mestu je, do nedavno, bila kraljica Elizabeta Druga.

"Kejt je vrlo uspešna kad treba da maskira eventualna negativna osećanja, za razliku od Lejdi Dajane", kaže Džudi Džejms, specijalista za govor tela.

Princeza Dijana je menjala često izraze lica i time izražavala svoja emocionalna stanja. Kejt skoro nikad nije pokazala nijedan tračak nekog negativnog osećanja na licu.

princ čarls i lejdi di
Profimedia 

"Postoji samo jedan izuzetak, a to je poseta Varšavi", priča Džudi. "Vilijam i Kejt su tamo bili 2017. godine, a kad su izašli iz rezidencije, Kejt je uslikana sa furioznim pogledom u očima. Nikome to nije promaklo, svi su  pričali da je verovatno bilo svađe.

profimedia-0342212981-min.jpg
Profimedia 

Kamera može da uhvati samo jedan trenutak na licu čoveka, a kad su u pitanju slavne ličnosti, onda se to izvuče iz konteksta", objašnjava ona. "Međutim, kad se pojavi niz fotografija, kao što je to ovde slučaj, jasno je da je Kejt stvarno bila ljuta.

Vide se napetost, vidi se kako strelja Vilijama pogledom, a on pokušava da izgleda neutralno, sa bledim osmehom na zatvorenim usnama", objašnjava Džudi. "Spuštena glava pokazuje da mu je zbog nečega žao ili neprijatno." Pogledajte i sami u galeriji slika i kažite nam - kako vam deluje Kejt?

Profimedia Ovakvu je niko nije video.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna