Kortni Kardašijan je bila pod pritiskom porodice i prijatelja da zamrzne jajne ćelije, pre nego što je uplovila u vezu sa sadašnjim mužem Travisom Bejkerom. Sa njim sad želi dete i pokušavaju sa vantelesnom oplodnjom.

"Svi su me terali da to uradim", ispričala je Kortni. "Bilo mi je 38 ili 39 godina, a ljudi to obično shvate kao neku obezbeđenje, neko osiguranje za budućnost."

I ona je to tako doživela, ali se pokazalo da nije u pravu. "Veći broj mojih jajnih ćelija nije preživelo otapanje, a nijedna od njih uopšte nije mogla da bude oplođena", kaže Kortni. Ona zatim priznaje da su pokušaji vantelesne oplodnje ostavili velike posledice na njen organizam.

Kortni Kardašijan Gremi nagrade
Profimedia 

"Mentalno me je sve to potrošilo, a zdravlje mi je uzdrmano zbog hormona", objašnjava Kardašijanka. Ona i muž su sada odlučili da se "prepuste bogu i sudbini".

"Neka bude kako bude", kaže Kortni koja ima sinove Rejn Astona (7) i Mejson Deša (12), kao i ćerku Penelope  Skotland (9) sa bivšim mužem Skotom Disikom. Sadašnji muž Trevis ima sina Lendona Ašera (19) i ćerku Alabamu Luelu (17) sa bivšom ženom Šonom Mekler.

Kortni i Trevis su u prethodnoj sezoni čuvene rijaliti serije "U korak sa Kardašijanima" ispričali da su ušli u proces vantelesne oplodnje, kao i da su dobili jednu jajnu ćeliju, ali da nije došlo do začeća.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna