Britni Spirs je presrećna što se pomirila sa majkom Lin Spirs posle tri godine. Pop princeza je priznala da je presrećna što može da joj kaže sve ono što joj leži na duši.

"Posle tri godine, moja majka juče se pojavila na mojim vratima... Toliko je vremena prošlo... Kada je porodica u pitanju, uvek gledate da izgladite odnose, ukoliko se zakomplikuju", počela je priču Britni uz svoje fotografije iz detinjstva.

"Vreme leči sve rane! Pošto sam dobila priliku joj da kažem sve što mi je dugo stajalo na duši, osećam se blagosloveno, jer sada stvarno sve možemo da ispravimo, što se pokvarilo. Mnogo te volim! Blagoslovena sam, jer posle 14 godina možemo zajedno da odemo na kafu. Hajdemo posle i u šoping ", zaključila je muzička zvezda koja je punih 13 godina živela pod starateljstvom svog oca Džejmija Spirsa.

Britni je tada ispričala da otac mešao u sve njene odluke: od izbora emotivnih partnera, odluke da ponovo postane majka, ali i renoviranja stana.

"Poslednji put kada sam razgovarala sa vama.. osetila sam se mrtvom. Ovo vam ponavljam jer morate da razumete da ne lažem. Možda sada shvatite dubinu i stepen mojih oštećenja. Ja zaslužujem promene. Nesrećna sam, ne mogu da spavam, istraumirana sam...Ne želim da budem rob. Jako sam besna, plačem svaki dan", rekla je Britni i ispričala da ima ugrađenu kontracepciju i da ne sme da ide lekaru "jer ne žele da ima decu".

Starateljstvo je okončano u novembru 2021, a nekoliko dana ranije, Britni je na svom Instagramu poručila:

"Moj otac je možda sve ovo pokrenuo, ali mnogi ne znaju da je sve bila ideja moje majke. Nikad ove godine neću moći da vratim. Tajno, ona mi je život upropastila... Zato, nosi se sa svojom: 'Pojma nemam šta se dešava', kad i te kako imaš", izjavila je Britni koja je ubrzo nakon toga obrisala objavu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna