Dejan Milićević sada se prisetio svoje dugogodišnje borbe sa viškom kilograma, te naveo da se suočavao sa velikim mukama u pokušaju da smrša.

"Višak kilograma prvenstveno treba gledati sa zdravstvene strane, sa estetske strane to može nekome i da se dopadne, pogotovo sada u ovo doba kada imamo nove normalnosti i kada se sve izopačilo i poremetilo. Sada i na bilbordima imamo debele manekenke. Ima ona pevačica za koju govore da je kraljica, ona žena ima sigurno 170 kilograma. Muči se u onom salu i verovatno joj je noću jako teško. Ona možda zasija kada negde peva, ali samo ja znam kakve muke ona ima, takve sam i ja muke imao", počeo je Milićević priču u emisiji "Bez filtera sa Sarom-Miom".

On je naveo da je na sve načine pokušavao da reši problem, ali da je sve bilo uzalud.

"Bilo koje moje unutrašnje nezadovoljstvo, nemir ili borba, to mi se odražavalo na hranu. Izlaz i otpuštanje te energije moralo je da se desi kroz frižider i to je normalno. Uz nivo stresa koji ja imam u životu normalno je da mi se to desi", rekao je poznati fotograf, koji je na kraju doneo odluku da se podvrgne operaciji smanjenja želuca.

"Pokušao sam na milion načina to da rešim, ali nisam uspeo. Potrošena je tona para na razne psihoterapeute, ljude koji se bave zdravom ishranom, nutricioniste, teretane i ništa se nije dogodilo. Onda smo odlučili zajedno sa profesorom da mi se prosto ukine mogućnost da količinski mnogo mogu da pojedem", zaključio je Dejan.

Još fotografija Dejana Milićevića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dejan Milićević o operaciji želuca

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna