Iako je uspešna, bogata i u srećnom braku iz kog ima četvoro dece Viktorija Bekam nikada nije pucala od samopouzdanja. Modna dizajnerka, koja je u aprilu napunila 49 godine priznaje da je sebe prihvatila tek nedavno.

"Čak me ni moj suprug Dejvid nikad nije video bez sređenih obrva”, rekla je Viktorija koja je u braku čak 24 godine. Kreatorka je istakla da ne želi ponovo da ima 25 godina,

"Osećam se ugodno u svojoj koži , prihvatam kako izgledam i činim najbolje što mogu od onog što imam. Ne želim  ponovno da ima 25 godina. Bila sam mlada žena koja je gledala u ogledalo i videla šta treba da se popravi, a zapravo je sve bilo u redu”, rekla je Viktorija koja se drži proverenih navika. Jednom je njen suprug Dejvid Bekam ispričao da  Viktorija punih 25 godina jede istu hranu.

Revija Viktorija Bekam
Profimedia 

"Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje već punih 25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Retko kada odstupa od toga", požalio se nedavno fudbalski as na gastronomske navike svoje supruge.

Viktorija ne voli ni promene u imidžu, pa tako retko odstupa i od svog stila oblačenja, a frizuru godinama ne menja. Jednom prilikom je ispričala da tokom škole nije bila omiljena.

"Bila sam ambiciozna, poštovala sam profesore i pravila. Nakon škole išla sam na časove plesa, pevanja i glume. Srednja škola bila je pravi pakao. Nisam imala prijatelje. Gurali su me, govorili da će me pretući. Maltretirali su me psihički i fizički. Zbog svega toga sam postala jaka. Uvek sam bila borac", rekla je u jednom intervjuu Viktorija, kada je istakla da je za njen uspeh zaslužan ogroman rad.

viktorija bekam 0760745413-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna