Lejdi Gaga poriče da je ikad "otišla pod nož" da bi promenila svoj izgled. "Zvezda je rođena" sa istaknutim nosem i kaže da ga ne bi promenila ni po koju cenu.

"Moj je nos italijanski i ja ga volim", kazala je jednom prilikom pevačica. Ona je mnogo eksperimentisala sa izgledom i kaže da je to "njeno pravo kao umetnika", ali hirurgija ne dolazi u obzir.

"Smatram da su plastične operacije izraz nesigurnosti koja je mnogo opasnija nego umetničke ekspresije izmena na telu. "Ja sam umetnik, imam sposobnost i slobodnu volju da se svetu predstavim na način na koji ja to želim."

Dok izbegava "nož", pevačica je zaljubljena u šminkanje, toliko da je sad osnovala i sopstveni brend mejk-apa. Na "TikTok univerzitetu" je, kako kaže, naučila mnogo.

lejdi gaga 0762362300-min.jpg
Profimedia 

"Na TikToku nisu svi ljubazni, ali ima mnogo finih ljudi, koji žele samo da podele sa drugima sve ono što znaju o šminkanju, nezi lepote", objašnjava Gaga. "Najvažnije što sam naučila jeste da šminka može da probudi inspiraciju i promeni toliko toga, ne samo u fizičkom smislu."

Pevačica je i sama neko ko voli promene, ali se trudi da ih izvodi vrlo pažljivo. Stručnjaci za estetske korekcije joj veruju da nije išla "pod nož", ali smatraju da je mnogo toga promenila na sebi.

lejdi gaga 0762300931-min.jpg
Profimedia 

Sigurno redovno koristi botoks, a fileri su joj redovno sastavni deo kozmetičkih tretmana. Svi se slažu da je sigurno popunila jagodice i produžila bradu, a upravo to doprinosi da i nos izgleda mnogo manji. Jednom rečju, odabrala je - najbolje. Jedino oko čega nema saglasnosti jesu njene usne - jedni kažu da ih je povećala taman koliko treba, drugi kažu da joj je bolje bilo da je prestala ranije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

Tekst: Lepa&Srećna