Pevačica Vesna Zmijanac operisala je srce 9. marta u Beogradu kada joj je ugrađen bajpas. Direktno iz bolnice htela je da ode u svoju kuću na Bukulji, ali želja joj je ispunjena tek kada joj se zdravstveno stanje stabilizovalo. Vesnina ćerka Nikolija Jovanović potvrdila je da se njena majka oseća odlično.

"Vesna je sada odlično. Odlično je, za 10 dana otprilike će se dogoditi to da ćete moći i vi da je pitate kako je sada", rekla je Nikolija sa osmehom na licu i nagovestila majčin povratak na scenu.

 "Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje je sa vremena na vreme nadgleda. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže 'mačji kašalj'", ispričala je za "Informer" pevačicina bliska prijateljica.

Nikolija Jovanović obeležava jubilej
ATA / Antonio Ahel 

Vesna je nakon operacije poptuno promenila životni stil, a pre svega ishranu.

"Čim je stigla u stan, rekla je da hoće suši! Nikolija se nasmejala jer njena majka nikad ranije to nije htela da jede. Ishrana joj je uvek bila masna, kalorična i začinjena, a sada je odlučila da jede što više ribe, čorbe i sirove hrane", rekao je za "Kurir" izvor i istakao da će pevačica nakon kontrole da boravi na Bukulji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna