Kažu da je preduslov za dobar brak da se partneri dobro poznaju pre nego što izgovore sudbonosno da, ali Danijela i Stefan Buzurović su izuzetak. Upoznali su se 2013. godine, kada su razmenili tek nekoliko rečenica. Sledeći susret u šminekernici bio je nešto konkretniji.

"Širom je otvorio vrata, pogledao pravo u mene i rekao: 'Danijela, bila bi potpuno luda kad se ne bi udala za mene'", prisetila se jednom prilikom lepa voditeljka.

"Nastavili smo da se šalimo na tu temu, da bi posle dva meseca skupili hrabrost i otišli na kafu, koja je trajala šest sati. Sutradan smo se prvi put poljubili, a posle 23 dana smo se venčali", ispričala je voditeljka jednom prilikom.

Njihovu ljubav upotpunilo je rođenje dece, sina Nestora (10) i ćerke Klare (7),  par proslavlja 10. godišnjicu braka. Tim povodom se Stefan oglasio na svom Instagramu.

"Pre 10 dana je bilo 10 godina od tog mestimično kišovitog 12. maja 2013. kada smo u Sabornoj crkvi vezali čvor. Pre 10 dana nije bilo vreme za srećne objave i slavlja...

Danas jeste vreme! I danas i sutra i svakog narednog dana jer ako zaboravimo na ljubav, zajedništvo, porodicu, uskoro nećemo imati čemu da se radujemo. Ja sam svoju sreću našao...i eto već sitnimo drugu banku. Nikada ne oklevajte da zagrlite, da poljubite, da kažete nešto lepo... Sve što počne da se podrazumeva, sklono je i padu u zaborav. Ruka u ruci, oči u oči, u beskraj! Zauvek i najviše! Jedino tako", napisao je Stefan.

Pre braka sa Buzurovićem, Danijela (tada Jankov) je bila u romansi i braku sa bugarskim voditeljem i producentom Andrejem Arnaudovim. Iako su se zabavljali pune dve godine, taj brak nije opstao duže od sedam meseci.