Koncert Saše Kovačevića, koji je trebalo da bude održan 21. maja, otkazan je što potvrđuje i objava na njegovom Instagram profilu. Prema pisanju medija, pevač je primljen u Urgentni centar. Poznato je da dosta radi i da ne može bez muzike, pevanja i studija. 

"Dragi posetioci, obaveštavamo vas da je koncert Saše Kovačevića (21.05.od 18h) nažalost otkazan zbog nepredviđenih okolnosti i bolesti pevača. Hvala vam na razumevanju“, piše u saopštenju.

sasa kovacevic 2-min.jpg
Instagram / sasakovacevic 

"Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše", izjavio je neimenovani izvor za Blic. "Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize.

Krvna slika nije sjajnai lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao", saznaje ovaj medij. Poznato je da Saša vodi računa o svom organizmu, da  redovno trenira i održava dobru kondiciju, pa su fanovi utoliko više zabrinuti. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna