Danijela Martinović 24 godina bila je u emotivnoj vezi sa Petrom Grašom, a govorili su da venčanje nije njihova "šolja čaja". Pevačica je jednom prilikom priznala da bi, da Petar insistira na tome da zakonski ozvaniče vezu - pobegla.

"Kada bi Grašo počeo da insistira na tome da se venčamo, odmah bih pobegla iz stana", rekla je Danijela jednom prilikom u intervjuu za "IN magazin“. Njihova veza nije opstala, a Grašo je zasnovao porodicu sa 15 godina mlađom Hanom Huljić. 

I Danijela je čini se promenila stav po pitanju venčanja, pa je spremna na sve opcije sa Josipom Plavićem sa kojim je već neko vreme u emotivnoj vezi.

"Govorim iz ličnog primera, bilo kakvo predviđanje ili opiranje životu bilo bi smešno jer je on čudesan. I ja sam mu se bacila kao na paraglajdingu Otvorena sam za sve opcije", rekla je Danijela koja u životu uživa punim plućima.

"Mislim da je svaki trenutak unikat. Ne znamo koliko smo tu i ne znamo kada ćemo nesvesnim osmehom da dotaknemo nečiji život. Tako da sam srećna zbog svakog udaha. Uvek se pitam što mogu iz tog iskustva da naučim. Naljutim se i ja, ali ne dopuštam da me ljutnja obuzme. Znam da je to trenutni osećaj. Znam da neke ljude ne treba shvatati zdravo za gotovo. Ne treba ni da se podrazumeva. Kad tako pristupite čoveku, iza svake fasade, koliko god ona čvrsta bila uvek se krije neka krhka sudbina. Vaša namera i osećaj da zagrlite drugo biće probiće svaku masku", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna