Marija Mikić dugo se borila za potomstvo, a zbog zdravstvenog problema je, pre nego što je na svet donela ćerku, tri puta izgubila bebu. Kada je četvrti put ostala u drugom stanju, njen verenik Jovan Pantić spontano je dodelio ime naslednici.

"Budući da sam zbog trombofilije imala problema oko održavanja trudnoće, tri spontana su prethodila Đurđinom rođenju. Kada sam četvrti put ostala u drugom stanju i kada se trudnoća zadržala duže nego obično, Joca je u nekom trenutku od radosti prokomentarisao "Opa, Đurđa!" i to ime se zadržalo. Nikada nismo pričali o nekom drugom", ispričala je za magazin "Story" nedavno pevačica koja je sina Miliju rodila početkom maja.

Pevačica uživa u jednom od najlepših životnih perioda, a sada je u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrila i kako se slaže sa suprugom.

"Posvađamo se, ali za jedan odnos je to i dobro. Normalno je da rasprave i neslaganja postoje, oko sitnica, ali ne veće svađe. Mi imamo imamo interesantan smisla za humor. Generalno se lepo slažemo, lepo živimo, ništa je tu ne bi dirala", rekla je Marija kroz osmeh.

Marija i Jovan su u međuvremenu su zakazali svadbu, ali su odlučili da je otkažu.

"Zakazali smo, pa otkazali svadbu. Biće jednog dana, jedne subote", rekla je Marija za "Alo", a onda objasnila da su takvu odluku doneli jer žele da se venčanje ipak održi nakon njenog drugog porođaja.

"Shvatili smo da je bolje da svadbu napravimo kada ne budemo trudni jer hoćemo da bude prava žurka. Namerno govorim u množini jer on sve trpi, i moje promene raspoloženja i hormone, pa smo nekako zajedno u ovome. ", rekla je pevačica, koja sada čeka sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna