Goca Tržan ćerku Lenu dobila je 2007. godine, u braku sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem od kog se razvela četiri godine kasnije. Taj period za pevačicu nije bio lak, a svoje emocije je pretočila u pesmu.

"Kad sam, recimo, snimila pesmu 'Srećo nečija' bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je zapravo ta moja tuga tu… Moje dete je moja tuga, zapravo, zauvek.Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pesma 'Konobarice' je deo mene. To je vesela pesma, ja jesam vesela osoba", rekla je u podkastu "Život na note“ Goca koja je iste godine kad se razvela upoznala sadašnjeg muža, bubnjara Rašu Novakovića, koji je Leni zamenio očinsku figuru.

"Pa imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste. I ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život, da Lena ima očinsku figuru u kući, koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj. Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice, gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji", rekla je nedavno pevačica koje je govorila i o svom odnosu sa ćerkom Lenom i istakla da je ponosna na to u kakvu osobu raste.

Goca Tržan i Raša Novaković
Instagram/gocatrzan 

"Upisali smo se u srednju školu, ja joj se nisam mnogo mešala ni u osnovnu školu. Stalno pitam 'Na koju foru si ti imala 90 bodova od 100, a nisi pipnula ništa', ona je u fazonu 'E, nemoj da me maltretiraš, pusti me'. I odlična je u školi, sve naše zahteve je ispunila, nemam nikakav argument da joj oponiram, tako da hvala Bogu ona razume da je to važna stavka u životu, naročito za žene, obrazovanje je strašno važno", iskrena je bila Goca jednom prilikom u emisiji "Premijera".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna