Voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović u braku je sa Predragom Pavlovićem sa kojima ima dva sina Olega i Jana. Ona ne krije da joj je često padalo na pamet da zbog porodice napusti posao.

"Toliko volim da provodim vremena sa svojom decom i suprugom a imam i veliki broj prijatelja, tako da mi socijalni život ne bi manjkao. Međutim, obožavam ovaj posao tako da i kada bih se odlučuila da ga napustim, verovatno bih nakon nekoliko meseci zažalila zbog te odluke. Za sada sve balansiram i imam dobru organizaciju", rekla je za "Puls Online" svojevremeno voditeljka koja uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim naslednicima.

"Nekad sam bežala od parkića, kolica, dreke i mama (mislila sam da su smaračice), a otkako imam svoju decu postala sam klačicna mama iz parka. Nekoj devojci u prolazu - smaračica", rekla je nedavno Praktična žena koja je imala razlog za veliku radost. Naime, njen stariji sin postao napunio je 13 godina i postao je tinejdžer.

 "Na dan majki, zvanično imam tinejdžera u kući", napisala je Nataša uz fotografiju sa naslednikom, a rođendanske čestitke nisu prestajale da se nižu.

Voditeljka je u braku s producentom, a kako je istakla za kvalitet njenog braka bilo je ključno to što su oboje imali prošlost iza sebe.

"Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi 'poludeli'", iznela je ona jednom prilikom svoje mišljenje i dodala da joj je drago što se udala za čoveka koji iza sebe ima iskustvo.

"Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao 'milion' žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja", rekla je voditeljka.

Neke od fotografija Nataše Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/prakticnazena_ Nataša Pavlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna