Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda“ Aleksandra Bursać u prethodnom periodu imala ozbiljne zdravstvene probleme o kojima je sada javno progovorila.

"Imala sam nedavno koronu četvrti put. Prva tri puta je bilo podnošljivo, a četvrti put sam bila u kritičnom stanju. Mnogo sam kašljala, uplašila sam se za sebe veoma. Nikad do tada nisam imala temperaturu, kada sam je dobila nisam mogla da ustanem iz kreveta četrnaest dana. Nisam mogla da nastupam, svaki dan sam dobijala infuzije, ali sve je bilo uzaludno", rekla je za "Grand" pevačica

Aleksandra Bursać
Instagram / bursacaleksandra_official 

Kada je reč o zdravlju, pevačica je ranije govorila i o problemu sa insulinskom rezistencijom, zbog čega je promenila životne navike.

"Krenula sam na boks i svim devojkama koje se bore sa insulinskom rezistencijom bih preporučila da krenu na kik-boks. Eto, meni su zadnji rezultati bili super, skoro 30 odsto manji, znači da nešto dobro radim. Dobro, trudim se da redukujem i ishranu, ali ne mogu previše zbog posla i putovanja, ali mislim da je trening mnogo bitan. Skoro sam počela i lekove da pijem, nisam do sad i mislim da će to sve biti dobro", otkrila je pevačica svojevremeno u emisiji "A sad malo mi".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna