Milica Dabović bez zadrške je govorila o pogrešnim emotivnim izborima koje je pravila. U decembru 2017. godine na svet je donela sina Stefana, koji nikada nije upoznao svog oca. Kako je Milica u nekoliko navrata tvrdila, čovek sa kojim je dobila dete više puta ju je obmanuo, opljačkao i iskoristio. Uprkos brojnim razočaranjima, nadala se da će se pojaviti muškarac koji je voli, podržava i razume. Bivša sportistkinja Milica Dabović konačno je pokazala dečka javnosti.

"Dobrotu, hrabrost, iskrenost, upornost, ludost, lepotu, velčinu, snagu, energiju, vrednost, strast sve to kod tebe vidim i sve to još više volim! Veliki si čovek a moj si. Zamisli koliko sam ja srećna žena", posvetila je Dabovićka emotivne reči svom dragom za rođendan.

"Ta neraskidiva povezanost i moja najveća ljubav desila se onoga trenutka kada smo se sreli i pogledali pravo u oči. Osvojio si moj svet suštinom svog bića. Koliko je samo to dobar osećaj... Obojio si moje boje u svetlije, bacila sam svo oružje kojim sam se godinama branila, dopustih sebi da ti verujem i u tvojim očima videh novi svet u koji ćemo zajedno sa našom suštinom i malom armijom graditi nas. Ti si ušao u najtananija mesta moje duše i doneo mir u moje srce. Obasjao si moje nebo, duginim bojama, naslikao moj portret bez četkica i platna, ostavio vreme bez vremena, bez časovnika, kazaljki i klatna", napisala je, pa dodala:

Novi dečko Milice Dabović
Instagram/Milica Dabović 

"Kad čovek voli ženu kao ti mene, a žena čoveka kao tebe ja, bezuslovno, jedinstveno, ludo, nestvarno i jako, desi se ljubav prava, snažna, ona koja se želi i ona o kojoj sanjaju. Moj si muškarac pred svetom i Bogom, moj svet i moje sve, duša moje duše, zenica oka i života smisao. Ljubav je naša beskrajna, ostaje i opstaje! I na kraju dana Biblija kaže trebaš izabrati partnera sa kojim želis ići u rat- ja sam sebi birala... Srećan ti rođendan ljubavi moja! Tik tak one more day to go!! Las Vegas. P.S ne zaboravi šta si me naučio: Samo iz najveće tuge nastaju najlepše stvari... Sve sa tobom ima smisao", napisala je Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna