Sofija Rajović koja je publiku osvojila ulogama u serijama "Vojna akademija", "Istine i laži", "Igra sudbine" rešila je da ostvari svoj veliki san i usavrši pevanje.

"Počela sam da idem na časove pevanja, da bih u kafani mogla lepše da zvučim. To je činjenica. Kažu da imam sluha. Profesorka me laže da imam i glas, to ona ona tvrdi, a ja mislim da na tome treba da se radi još pozamašno", rekla je u emisiji "Exkluziv" Sofija koja je maštala o tome da snimi pesmu.

"Jeste mi bio san da snimim nešto, ali nešto lepo, tipa Nine Badrić u tom domenu", rekla je glumica koja je prošle godine stala na "ludi kamen" sa suprugom kog ne želi javno da eksponira. Zbog njega je otpočela život na relaciji Srbija - Kanada, ali joj boravak u Kanadi, priznaje, nimalo ne prija, niti tamo ima prijatelje.

Sofija Rajović
Instagram / sofijarajovic 

"Lakše je otkada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno. Spontano je tamo skupa reč. Nisam nikoga tamo upoznala, niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim - nije opcija", ispričala je jednom prilikom u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna