Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka. Sa prvim mužem, Nikolom Dragojlovićem ima ćerku Nikolinu, drugi put se na večnu ljubav zaklela 2009. godine košarkašu Urošu Duvnjaku, a njen poslednji muž bio je Džunior Džek, svetski poznati di džej.

"Jednostavno, kada se sve skupi, nisam se snašla u Belgiji, tamo mi život nije prijao. Nisam volela Belgiju. Kada sam se tek doselila nisam obraćala pažnju na okolinu, ali posle mi nije bilo svejedno kada sam shvatila kako žene tamo gledaju na žene koje se oblače slobodno i koje nose visoku štiklu, nazivaju ih svakakvim imenima. Morala sam da nosim manju štiklu i regulišem svoj stil. Džunior je voleo kako se ja oblačim, voleo je taj seksi fazon oblačenja, nikada nije uticao na to. Ima vrlo stila i ukusa, uticao je na mene, ali ne u smislu da se oblačim zatvorenije“, rekla je Kaja i otkrila zašto je spremna da okonča brak ili vezu.

"Mora da se desi veleizdaja, kada me neko izneveri i kada vidim da me ne poštuje i da mi ne daje dovoljno ljubavi“, rekla je za Novu pevačica kojoj se dešavalo da bude prevarena.

Kaja Ostojić trebalo da zameni Slađu Đogani
Instagram/kaya_ostojic 

"Varali su me, ne bih da imenujem i pričam o bilo kome u tom kontekstu, ali doživela sam. Padalo mi je svašta na pamet u tim situacijma, ja imam Mesec u Škorpiji, volim da se osvetim. Jednom dečku sam namestila paparaco da ga slikaju sa jednom devojkom koja mu je antireklama, ali se ta akcija završila polu neuspešno, nije ih lepo slikao. Rekla sam da ne mogu da se bavim time“, rekla je pevačica i priznala da je uvek birala pogrešne muškarce.

"Ja sam pravila loš izbor, imala sam nezrele muškarce, hteli su da imaju što više žena u svojim biografijama“, rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna