Pevačica Milena Ćeranić govori otvoreno na mnoge teme, pa je sada kritikovala imućne roditelje koji decu ne vaspitavaju na pravi način.

"Izgubili smo tu dubinu svega, pa i emocija. Ja bih zaista volela da mogu da osvestim današnju decu da postanu svesna pravih stvari i da se igraju kao što smo se mi igrali. Roditelji danas hrle za materijalnim. Deca koja imaju se sprdaju sa tuđom sirotinjom. To je jadno i bedno! Jadni ti roditelji koji uče decu da je to materijalno jedino pravo. Ta deca koja je se sprdaju sa drugom decom na račun njihove nemaštine su u stvari najsiromašnija", rekla je pecačica koja se potom osvrnula na ono što je ona prošla otkako se doselila u Beograd.

"Mene je uzela ulica. Ja sam sa 19 godina otišla od kuće i počela da živim sama u Beogradu. Došla sam da radim kao pevačica, nisam došla da studiram. Ja sad mogu da pričam, jer sam se kao što vidite, snašla. Nit sam se pustila u promiskuitet, niti sam postala narkomanka, niti sam rado davala sebe radi nekih interesa, nego sam se stoički i lavovski borila. Nema veze što sam padala više puta, jer sam svaki put ustajala i bila još jača", rekla je u emisiji Puls Srbije na Kurir Tv pevačica i istakla da ju je uvek krasila hrabrost.

"Ja sam uvek bila ludački hrabra. Gagi Jovanović je jednom rekao: 'Ja sam hrabar, nisam mudar'. Probala sam da budem mudra, ali prosto nisam za to predodređena. Neko je stvoren da bude mudar, a neko da bude hrabar i dobro je što je tako, jer na taj način postoji neki balans. Nije mi bilo teško na početku, nego onda kada sam već došla do nekog uspeha. Kad dođeš do u situaciju da padneš i da se ponovo boriš za neke svoje ciljeve, to je mnogo teže nego kada si na samom početku, jer znaš šta te čeka gore", rekla je Milena i otkrila šta zamera majci.

"Izdali su me oni ljudi koji su me na neki način izbedrili. I to onda kada su mi bili najpotrebniji. Oni su insistirali da uđem u rijaliti iako ja to nisam htela. Posle izvesnog vremena mami sam rekla ovako: 'Mama nikada nisam poželela da mi neko drugi bude roditelj osim tebe i tate, ali samo ti na jednoj stvari zameram, a to je što me nisi naučila šta je zlo pre nego što sam izašla iz kuće'. I braća i ja smo štićeni od tog zla na jedan kultiran i lep način. Kasnije sam naučila šta je zlo, nažalost.

 Pogledajte još fotografije Milene Ćeranić u galeriji ispod.

Instagram / ceranicmilena Milena Ćeranić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna