Detinjstvo  Aleksandre Prijović  nije bilo nimalo lako, pa zato danas ume da uživa u svemu što je ostvarila i trudi se da sinu Aleksandru omogući što lepše prve godine života.

Imala je samo tri godine kad su se njeni roditelji razveli, tako da je ostala sa majkom, koja je radila kao pevačica i izdržavala porodicu. Obično naglašava da joj ljubavi oca i majke nikada nije manjkalo i da su se oni trudili da joj ništa ne nedostaje.

"Ipak, bilo mi je teško što sam uvek morala da biram da li ću te godine da provedem praznike kod mame ili kod tate", ispričala je jednom prilikom. Sada se, kako kaže, trudi da im vrati što je više moguće, svesna koliko su zapravo svi oni za nju uradili tokom života.

Mnogo veću muku joj je predstavljalo ponašanje njenih vršnjaka. "Bila sam žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali", kaže Aleksandra.

aleksandra-prijovic-stefan-stojanovic-15-.jpg
MONDO / Stefan Stojanović 

"Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: `Nije ništa bolja od majke pevaljke`. Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo", priča pevačica.

Danas, kako kaže, ta deca žele da joj budu prijatelji. "Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali", ispričala je Aleksandra.

Sebe je hrabrila, a njima uzvraćala rečima: "Samo se vi smejte, jer ćete me slušati." Devojčica koja se, već sa tri godine, trudila da imitira svoje idole i pevala, ostvarila je izuzetnu karijeru. "Tada sam se pretvarala da sam Ceca i Brena, jedva čekala da se sredim i pevam s njima", priseća se.

Aleksandra Prijović
Instagram/AleksandraPrijovic 

Izgradila je uspešnu karijeru, važi za jednu od najlepših pevačica na našoj javnoj sceni, ostvarila se u ulozi majke i svoj privatan život brižno čuva od očiju javnosti, ali put do uspeha bio je trnovit i dug. Prvu nagradu je osvojila sa 12 godina, pevajući pesmu Nine Badrić na festivalu "Deca pevaju hitove".

aleksandra prijovic sa sinom-min.jpg
Instagram / aleksandraprijovic 

"Moj prvi nastup je bio sa 14 godini u Beču za Novu godinu, gde je bio i Šaban Šaulić", kaže pevačica. Za nju je odlazak iz rodnog mesta u Beograd bio i spas od svega što je preživela u detinjstvu. Više Aleksandrinih slika pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / f.zivojinovic Pevačica uživa u srećnom braku i popularnosti.

Tekst: Lepa&Srećna