Sa samo 19 godina, ćerka Harisa Džinovića je veoma popularna na društvenim mrežama. Više od 200 hiljada pratilaca na TikToku i 100 hiljada na Instagramu željno iščekuje njene objave.

Često se njeni snimci odnose na modu, a sada je objavila i sliku tašne koju priželjkuje, a koja je njenim pratiocima nedostižna.

Reč je o malenoj "šanel" tašni u koju može da stanu tek mobilni telefon, novčanik i ključevi, a koja čak nije ni od kože već od pamučnog tvida. Njena cena dostiže skoro 5.000 evra, a lepa Đina je napisala kako bi mogla da "umre" za ovu tašnicu.

dzina dzinovic zeli sanel tasnu.jpg
Instagram / djinadzinovic 

Prema izjavama njene majke Meline, porodica Džinović ne nosi se najbolje sa ćerkinom popularnošću.

"Jako se teško borimo i slažemo sa tim, navikavamo se, sada smo i mi u tom teškom periodu", rekla je Melina svojevremeno koja se nalazi na raskršću između strogih stavova svog supruga i želja ćerke, sa kojom teži da ima blizak prijateljski odnos.

"Ona je lepa devojka, ne treba se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam", rekao je Džinović jednom prilikom za "Avaz". Prema njegovim rečima, "najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže".

Haris kaže da ćerku ne prati na društvenim mrećama, ali da ona "nikada nije imala provokativne fotografije, brine o sebi, porodici i tome kakav utisak ostavlja na druge".

Više Đininih slika pogledajte u galeriji!

Instagram / djinadzinovic Fotografije Đine Džinović sa društvenih mreža

Tekst: Lepa&Srećna