Stravični događaji zavili su Srbiju u crno. Nakon što je u sredu, 3. maja 2023. godine, učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" K.K. (13) ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja ove škole, i ranio šest učenika i nastavnicu istorije, dogodila se još jedna tragedija.

Prethodne noći mladić U.B. (21) iz Mladenovca izvršio je novi masakr, u kome je ubio osmoro ljudi i ranio 14. Čitava nacija potresena je ovim dešavanjima, oglasile su se mnoge javne ličnosti a među njima i modna kreatorka Biljana Tipsarević. Ona je izjavila žalenje i prisetila se rođene sestre koja je preminula.

"Neka vas anđeli čuvaju na nekom lepšem mestu gde je moja rođena sestra odavno..srešćete se, a vašim porodicama podare nadljudsku snagu", napisala je supruga Janka Tipsarevića.

 Biljana Tipsarević ima i sestru Jovanu za koju je veoma vezana.

"Porodica je moja najveća sreća i blagoslov, nešto čemu sam zahvalna svakog dana kada se probudim. Imam sreće da potičem iz tople porodice, pune ljubavi i međusobne pažnje, svi smo jako vezani, posebno ja za moju sestru", rekla je svojevremeno kreatorka.

Tekst: Lepa&Srećna