U Beogradu se danas dogodila nezapamćena tragedija.  Učenik Osnovne školi "Vladislav Ribnikar" ubio je osmoro đaka, i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro dece i jednu nastavnicu. Brojne porodice su pogođene ovom strašnom tragedijom, a svoje žalenjenje je izrazila i manekenka Bojana Barović.

"Danas se nekome dete nije vratilo iz škole. Nekome ko se borio za potomstvo, nekome ko je prošao teške trudnoće, porodjaje, neprospavane noći, nekome ko je bdio nad svakom povišen temperaturom, nekome ko se igrao i kad mu nije bilo do igre, nekome ko je jurio sa posla da bude sa svojim detetom, nekome ko je dao dušu i srce za svoje dete. Nekome ko je sve radio samo zarad svog deteta, ostao je bez istog, zbog nekoga ko možda sve to nije radio", napisala je Bojana, a oglasio se i njen suprug, pevač Nikola Rokvić.

"Srozali smo učitelje, nastavnike, profesore… Uvezli smo ‘dečja prava i slobode’ i tako uništili čast i integritet ljudi koji su nekada oblikovali decu i pored kućnog vaspitanja bili najveća karika u podizanju dobrih ljudi! Sada nam deca vređaju, maltretiraju i tragično ubijaju. Ovo je naš poraz. Ovo je otvorilo mnoge mogućnosti za užasne stvari ako ne reagujemo. Deca su nam zatrovana. Po komentarima koje ostavljaju, zabrinjavajuće je koliko može novih tragedija da se dogodi. Vratite ugled, prava i autoritet učiteljim, nastavnicima i profesorima. Neka kažnjavaju, neka viču... Izbacite problematične iz škole. Kaznite roditelje.. prinudni rad, jednostavno zabranite sve. Danas svi plačemo za decom koju smo izgubili, našom krivicom jer nismo branili", napisao je pevač.

Izvor: Lepa&Srećna