Nezapamćena tragedija koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar“ na Vračaru potresla je Srbiju i ceo region. Ubijeno je osmoro učenika i domar, a nastavnica i šestoro učenika se nalaze u Urgetnom centru. Tim povodom se oglasila i voditeljka Sanja Marinković.

"Kao majke želimo da zaštitimo svoje dete od trenutka kada saznamo da ga očekujemo, štitimo ga fizički u svom stomaku, štitimo ga od sveta od kada se rodi, kroz život ga štitimo od pogrešnih izbora i biramo za njega najbolje kako bi bio svoj, slobodan, siguran i dobar čovek", napisala je voditeljka  i dodala.

"Kao majke, živimo u strahu i nadamo se da će nas dete nadživeti, jer je najveći strah da ga ne izgubimo. Daju nam savete kako da se pripremimo za majčinstvo i trudnoću, a saveti kako da tugujemo, prebolimo i živimo posle gubitka deteta ne postoje. Moje duboko saučešće porodicama. Ja ovog jutra imam osećaj da se svet roditelja u Srbiji 'srušio'", zaključila je voditeljka.

Mnoge poznate ličnnosti oglasile su se povodom ove tragedije, u kojoj je nastradala i ćerka Dragana Kobiljskog, odbojkaškog trenera.

Izvor: Lepa&Srećna