Iako ima gust raspored nastupa, pevačica Milica Todorović uspela je da odvoji nekoliko slobodnih dana, pa je praznik rada provela odmarajući, u krugu porodice u rodnom Kruševcu

"Sećam se svakog Prvog maja kad sam bila mala. Išli smo na obližnje brdo u Kruševcu, koje se zove Bagdala. Tamo se organizovao piknik. Ostalo mi je u sećanju da je tamo uvek bio neki kamion iz kog su se delili sendviči i slatkiši za nas dečicu. Ustajali smo tad jako rano, negde oko šest sati, što se meni nije sviđalo. Ceo život volim da spavam dugo (smeh). Kada smo se vraćali kući, molila sam mamu da me ponese, pošto od umora više nisam mogla da hodam. Bilo je lepo i uvek je bilo u tom porodičnom duhu", otkrila je Milica za "Kurir", koja je priznala i da nije vešta u fizičkim poslovima. 

Milici Todorović pišu zauzeti muškarci
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam smotana i za ženske poslove, a kamoli za muške (smeh). Nisam nešto vešta s rukama. Više sam umetnički tip. Nikako se ne snalazim u tim fizičkim poslovima. U takvim situacijama obično zovem mog kuma Stevu. Nedavno je trebalo da šrafimo neke štendere, on je doneo ceo pribor, pa mi je pomogao", ispričala je. 

Milica se proslavila pobedom u drugoj sezoni "Zvezda Granda", a prvi honorar od pevanja zaradila je dok je još bila u osnovnoj školi. 

"Svoje prve honorare sam zaradila sa 13 i 14 godina. Imala sam svoj bend u Kruševcu. Pevala sam petkom i subotom. Sećam se da mi je dnevnica bila 1.500 dinara. Taj novac sam sakupljala za svoju muzičku školu i svoje obrazovanje. Čuvala sam tu zaradu za privatne časove klavira, teorije muzike i solfeđo, kako bih se upisala. To sam sve sama uspela da završim i zbog toga sam bila jako ponosna na sebe. A tako je i dan-danas", istakla je pevačica, koja je veoma rano počela da nastupa, te priznaje da bi, kada bi mogla da vrati vreme, to promenila. 

Milica Todorović priželjuje dete
ATA / Antonio Ahel 

"To je valjda sudbina. Sad kad bih mogla da biram, prvo bih završila školu, pa bih onda počela da radim. Jako mi je bilo teško da radim i da uporedo idem u školu. To je bio pakao. Ujutru bih rano dolazila sa svirki i tako umorna sam išla u školu. I sve to na relaciji Beograd-Kruševac. Jedino bih to promenila", zaključila je za pomenuti medij. 

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna