Danijela Dimitrovska je juče imala dva velika razloga za slavlje. Njena sestra Ivana Dimitrovska Jevtić slavila je rođendan, a njih dve su izuzetno bliske. Mada je prva u manekenskim vodama, a druga je po profesiji psiholog, dve sestre vole da putuju i provode mnogo vremena zajedno.

Obe su i majke - rodile su dečake, a sada imaju još jedan razlog za slavlje.

Ivana je ponovo u drugom stanju, a kako je Danijela otkrila, na putu je i devojčica. Njen sin Relja i Danijelin Matija će dobiti sestricu, a i tetka se raduje prinovi.

danijela dimitrovska sestra ceka cerku-min.jpg
Instagram / danijeladimitrovska 

Uz podršku i ljubav porodice, manekenki će ipak biti lakše da preboli razvod od Ognjena Amidžića. Podsetimo, on je već našao "utehu" u vezi sa voditeljkom Minom Naumović.

Danijela je samo izjavila da je za nju razvod bio veoma težak, a o razlozima nisu govorili ni jedno ni drugo. Na Instagramu je njena sestra, pre izvesnog vremena, napisala:

"Kad bude više suza nego osmeha, idite.
Kad ima više tuče nego šale, idite.
Kad vas više boli nego što se osećate dobro, nemojte ostati.
Niko nema prava da vas povređuje samo zato što vas "voli". A voleti ne znači da morate ostati."

Da li je Ivana pomogla sestri Danijeli i stručnim psihološkim savetima, to nije poznato, ali je očigledno da njih dve uživaju kad su zajedno u društvu. Vole i da se zajedno slikaju, a koliko su obe lepe pogledajte u galeriji!

Instagram / dimitrovskajevtic Uživaju u bliskosti

Tekst: Lepa&Srećna