Posle mnogo neizvesnosti potvrđeno je da će princ Hari biti uz oca na krunisanju, 6. maja. On u London dolazi sam, bez supruge Megan Markl i dece, a sudeći po onome što govori bivši kraljevski batler, neće se dobro provesti. 

Obožavaoci kraljevske porodice jedva čekaju da vide kako će se stvari odvijati kada Hari dođe u porodicu, a batler tvrdi da neće biti prijatno upravo zbog mesta na kom je planirano za princa.

Prema rečima bivšeg kraljevskog batlera Pola Barela, princ Hari će sedeti deset redova iza ostalih starijih članova kraljevske porodice, a njegovo mesto omogućava brzi izlazak jer navodno planira da odjuri čim se završi ceremonija krunisanja kralja Čarlsa.

Jedan od razloga je i taj što želi da bude sa sinom Arčijem na njegov rođendan koji pada na isti dan kada i proslava krunisanja kralja Čarlsa III.

kralj carls kamila parker 0758130615-min.jpg
Profimedia 

Barel kaže da vojvoda od Saseksa verovatno neće imati priliku da razgovara, niti da vidi svog oca ili brata nasamo.

"To nije iznenađenje. On dolazi jer njegov otac želi da on bude tamo. Kralj će biti oduševljen što će oba njegova sina biti tamo da prisustvuju ovom neverovatnom danu u njegovom životu", tvrdi Pol.

Još uvek se ne zna tačan razlog što Megan neće doći, a priča se razlog taj što kralj Čarls nije reagovao na optužbe o rasizmu koje je iznela u intervjuu kod Opre Vinfri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna