Ana Mihajlovski važi za jedno od najharizmatičnijih domaćih TV lica, a iako je na malim ekranima uvek pozitivna i nasmejana, voditeljka se trudi da putem društvenih mreža ukaže na mnoge društvene probleme i da javno govori o socijalnim temama.

Iako je tokom prethodnih decenija izgradila uspešnu karijeru i obezbedila sebi lagodan život, Ana ne zaboravlja odakle je potekla. Ona je, naime, odrasla u skromnoj kući na Hipodromu u Beogradu, a detinjstvo je provela družeći se sa konjima.

Dom u kome je Ana godinama živela nalazi se na prostoru jednog konjičkog kluba u kome i dalje radi njena majka Anđa, koju komšije opisuju kao veoma vrednu i požrtvovanu ženu.

Kako su svojevremeno pisali mediji, trošna kuća je prizemna, sa nekoliko prostorija, sa dve strane ima nadstrešnice sa stočićem i stolicama, a tu je i malo ograđeno dvorište.

Voditeljka je u toj kući živela sa majkom i sestrom, sve dok nije počela da radi, a onda se osamostalila. Međutim, i dalje rado posećuje ovo mesto i često odlazi na Hipodrom, a njena ljubav prema konjima je rasla iz godine u godinu.

"U ovom trenutku oko 30% mlađih od 18 godina je u riziku od siromaštva. Isto tako je jako važno da kažemo da svake godine iz Srbije ode više od 50.000 mladih ljudi. To su uglavnom obrazovani ljudi koji idu za boljim životom, negde u inostranstvo. Ipak, mislim da sam ja tu najmanje bitna, ja sam samo delić jedne stravične statistike naše zemlje i o tome treba da se piše", rekla je voditeljka jednom prilikom na ovu temu.

Ana je danas ponosna mama troje dece - najstariju ćerku Ivu dobila je u prvom braku sa Goranom Stamenkovićem, dok je sa biznismenom Mirkom Grubinom dobila naslednicu Zoju i sina Petra.

Još fotografija Ane Mihajlovski pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Voditeljka izgleda mlađe i lepše nego ikad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna