Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica otpočeli su emotivnu vezu kada su oboje bili na početku karijere. Ljubav je trajala dve godine, a pevač zbog raskida nije patio.

"Nisam patio previše, jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo", rekao je Ljuba koji je posle raskida sa Aleksandrom stao na ludi kamen i 2019. godine oženio se voditeljkom Katarinom Kolozeus.

"Našao sam ženu ne ono kao što kažu tri u jedan, ma ona je sto u jedan! Ona sve zna i ništa joj nije teško. Niko se nije rodio naučen ali ona uživa da uči. Eto sada smo zajedno malterisali i nije nam ništa falilo", rekao je ponosno pevač, a ni sada ga nije zaobišlo pitanje o Prijovićki.

ljuba perucica katarina kolozeus.jpg
Instagram / katarina_kolozeus 

"Ljubo, tebi je onda dobro došlo što nisi oženio Prijovićku", glasila je opaska, a pevač je prihvatio šalu.

 "Da sam nju oženio sad ne bih morao da malterišem! (smeh) Šalim se naravno, ma ne bi ni Kaća i ja sad malterisali sada da nas nisu majstori ispalili mnogo puta", nasmejao je sve Ljuba koji je svojevremeno ispričao da je sa Aleksandrom zadržao dobar odnos nakon raskida.

"Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo... Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju, i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti", iskreno je sada objasnio pevač za "Alo".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna